Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Bruder Lemken Front Furrow Press Variopack K

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer. Hos Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, som kan brukes både innendørs og utendørs.

Vårt lågpris: 174:-
I lager
SKU
10634
   

Detta är en leksak från leksakstillverkaren Bruder. De tillverkar leksaker av hög kvalitet och fokuserar på verklighetstrogna detaljer. Lemken front furrow press kan kopplas på både fram och bak på din traktor från Bruder. Den används till att göra åkrarna redo för sådd och består av två roterande enheter som kan fällas upp och låsas fast när du ska ta dig till och från åkrarna.

  • Maskinen kan kopplas på både fram och bak
  • Mått: 38 x 15 x 12 cm
  • Rek. ålder: från 4 år
  • Kompatibel med alla traktorer i 3000 serien från Bruder
Mer information
Modell02222
EAN4001702022228
VarumärkeBruder
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.