Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

BRIO Zebra dragleksak 30162

Hos oss hittar du stora delar av BRIOs fantastiska sortiment. Du kan köpa allt från BRIO world, BRIO My First, BRIO dockvagnar, BRIO tåg, BRIO dragleksaker, BRIO tågbanor och mycket, mycket mer.

BRIO har tillverkat träleksaker av hög kvalitet i över 130 år. Deras leksaker har spridit glädje genom många generationer - de allra flesta har lekt med iallafall en leksak från BRIO som barn. När man kliver in i BRIOs värld möts man av färgglada, enkla och välgjorda leksaker som hjälper barnen att utveckla sina olika sinnen och motoriska färdigheter. BRIO värnar också om miljön, deras leksaker i trä tillverkas av spårbart trä som kommer från certifierade skogsbruk.

PrisMatch Snabb leverans Fri frakt över 1000,-

Vårt lågpris: 197:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
7092
   

BRIO Dragleksak Zebra är en söt leksak i trä som ser ut som en zebra. Den kommer att bli din bästa vän och följa dig vart du än går. När zebran dras över golvet galopperar den i en rolig rörelse. Dragleksaken är av klassisk BRIO-design och uppmuntrar barnet till att lära sig att gå.

  • Rek.ålder: från 12 månader
Mer information
Modell30162
EAN7312350301625
VarumärkeBRIO

Galna hösterbjudanden!

Galna hösterbjudanden!

Copyright © 2020 ToySpace. All rights reserved.