Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

BRIO World Village Sommarstuga 33953

-24%

Hos oss hittar du stora delar av BRIOs fantastiska sortiment. Du kan köpa allt från BRIO world, BRIO My First, BRIO dockvagnar, BRIO tåg, BRIO dragleksaker, BRIO tågbanor och mycket, mycket mer.

BRIO har tillverkat träleksaker av hög kvalitet i över 130 år. Deras leksaker har spridit glädje genom många generationer - de allra flesta har lekt med iallafall en leksak från BRIO som barn. När man kliver in i BRIOs värld möts man av färgglada, enkla och välgjorda leksaker som hjälper barnen att utveckla sina olika sinnen och motoriska färdigheter. BRIO värnar också om miljön, deras leksaker i trä tillverkas av spårbart trä som kommer från certifierade skogsbruk.

24%
Kampanjpris 265:- Vårt lågpris: 347:- Du sparar: 82,-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
23871
   

Det är lördag i BRIO World Village och du har byggt om den modulära sommarstugan så att mormor kan ta en fika i trädgården. Sedan gör du det bästa du vet: åker och fiskar med din kompis. Båten ligger redo på trailern.

Innehåller ett tremodulshus med veranda som du kan bygga ihop och bygga om som du vill. Innehåller också en jeep med trailer och båt, tre lekfigurer och tillbehör.

  • Mått: 22,3 x 22,3 x 15,5 cm.
  • Material: trä och plast.
  • Rek.ålder: från 3 år.
Mer information
Modell33953
EAN7312350339536
VarumärkeBRIO
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.