Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

BRIO World Travel Switching Set 33512 - tågbana med 2 lok och 5 figurer

Hos oss hittar du stora delar av BRIOs fantastiska sortiment. Du kan köpa allt från BRIO world, BRIO My First, BRIO dockvagnar, BRIO tåg, BRIO dragleksaker, BRIO tågbanor och mycket, mycket mer.

BRIO har tillverkat träleksaker av hög kvalitet i över 130 år. Deras leksaker har spridit glädje genom många generationer - de allra flesta har lekt med iallafall en leksak från BRIO som barn. När man kliver in i BRIOs värld möts man av färgglada, enkla och välgjorda leksaker som hjälper barnen att utveckla sina olika sinnen och motoriska färdigheter. BRIO värnar också om miljön, deras leksaker i trä tillverkas av spårbart trä som kommer från certifierade skogsbruk.

BRIO har tillverkat kvalitetsleksaker för de yngsta barnen i flera generationer. Leksakerna är säkra att leka med och utvecklar barnets öga-hand-koordination samt främjar den medfödda nyfikenhet. I vårt sortiment hittar du olika slags leksaker från BRIO. Vi har bland annat bultbrädor, plocklådor, dragleksaker, lära-gå-vagnar och träklossar. De klassiska leksakerna i trä är av högsta kvalitet och varar i många år framöver.

BRIO BUILDER är en rolig serie byggsatser som hjälper barnen att lära sig bygga tuffa konstruktioner i trä. BRIO är kända för att tillverka träleksaker av hög kvalitet och fina byggsatser som utmanar barnens kreativitet. BRIO har producerat kvalitetsleksaker i flera generationer och de klassiska leksakerna är fortfarande lika roliga. Se vårt breda sortiment av träklossar, babyleksaker och byggsatser från detta kända varumärke

Vårt lågpris: 891:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
7113
   

Kliv in i rollen som lokförare med detta Travel Switching 33512 tågset från BRIO World. Tågbanan kommer med två lok, varav det ena är batteridrivet och kan köra helt själv. Hoppa ombord på den blå linjen och skynda iväg på tågspåren. Ta hissen mellan plattformarna med hjälp av det vridande hjulet och byt till den röda linjen där passagerartåget väntar. Byt spår enkelt med spaken, och glöm inte att hålla ett öga på om banan är redo att köra på! Denna fantastiska tågbana med alla dess delar kommer att hålla dig sysselsatt i timmar. Lek med setet ensam, eller kombinera det med andra BRIO World tågset.

Innehåller:

  • 2 tåg med vagnar
  • 22 skenor
  • 5 stöddelar
  • 1 plattform med hiss
  • 5 figurer
  • 3 tillbehör

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 x AAA (ingår ej)
  • Antal delar: 42
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell33512
EAN7312350335125
VarumärkeBRIO
BRIO 33512 togsett med heis BRIO 33512 togsett med heis

Plattform med hiss

Vrid på hjulet för att ta hissen mellan plattformarna och byta från den blå till den röda tåglinjen.

33512 brio togsett med linjeskifte 33512 brio togsett med linjeskifte

Ändra spår

Använd spaken för att byta spår så att loket kommer fram.

33512 togsett med batteridrevet blått tog 33512 togsett med batteridrevet blått tog

Batteridriven

Den blå linjen är batteridriven och kan köra både framåt och bakåt av sig själv.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.