Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

BRIO Smart Tech tunnelstation med figur och vagn 33973

Hos oss hittar du stora delar av BRIOs fantastiska sortiment. Du kan köpa allt från BRIO world, BRIO My First, BRIO dockvagnar, BRIO tåg, BRIO dragleksaker, BRIO tågbanor och mycket, mycket mer.

BRIO har tillverkat träleksaker av hög kvalitet i över 130 år. Deras leksaker har spridit glädje genom många generationer - de allra flesta har lekt med iallafall en leksak från BRIO som barn. När man kliver in i BRIOs värld möts man av färgglada, enkla och välgjorda leksaker som hjälper barnen att utveckla sina olika sinnen och motoriska färdigheter. BRIO värnar också om miljön, deras leksaker i trä tillverkas av spårbart trä som kommer från certifierade skogsbruk.

BRIO har tillverkat kvalitetsleksaker för de yngsta barnen i flera generationer. Leksakerna är säkra att leka med och utvecklar barnets öga-hand-koordination samt främjar den medfödda nyfikenhet. I vårt sortiment hittar du olika slags leksaker från BRIO. Vi har bland annat bultbrädor, plocklådor, dragleksaker, lära-gå-vagnar och träklossar. De klassiska leksakerna i trä är av högsta kvalitet och varar i många år framöver.

BRIO BUILDER är en rolig serie byggsatser som hjälper barnen att lära sig bygga tuffa konstruktioner i trä. BRIO är kända för att tillverka träleksaker av hög kvalitet och fina byggsatser som utmanar barnens kreativitet. BRIO har producerat kvalitetsleksaker i flera generationer och de klassiska leksakerna är fortfarande lika roliga. Se vårt breda sortiment av träklossar, babyleksaker och byggsatser från detta kända varumärke

Vårt lågpris: 369:-
I lager
SKU
04206-47
   

"Alla ombord!". Tåget från BRIO är redo att lämna stationen. När BRIO World Smart Tech Station används med ett Record & Play-tåg (ingår ej) instruerar det tåget att sakta ner och stoppa och blinka med lamporna för att signalera att tåget kommer och spelar upp ett ljud. Använd appen Smart Tech Sound för att ändra stationsljudet till identifierbara stationer från hela världen - till exempel Berlin, London eller Paris. Nu har tåget stannat, hjälp passageraren ombord på vagnen och påbörja din BRIO World-resa.

Innehåll:

  • 1 Station
  • 1 Tunnel
  • 1 figur
  • 1 tågvagn

Detaljer:

  • Mått: L30,6 x B18,5 x H15 cm
  • Rek.ålder: från 3 år
  • OBS! Tåg och järnväg ingår ej, säljs separat.

I BRIO World finns inga gränser och begränsningar - bara oändligt med möjligheter. Bli den du vill vara, var du än vill i BRIO World. Bygg, bygg om, uppfinn och bjud in. Alla lekteman i BRIO World är anslutna till ett lekfullt interaktivt system så att du kan åka, köra, springa eller flyga mellan dem om du vill. Välkommen till äventyret!

Mer information
Modell33973
EAN7312350339734
VarumärkeBRIO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.