Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

BRIO Travel City set 33831 - 41 delar med ljud och ljus

Hos oss hittar du stora delar av BRIOs fantastiska sortiment. Du kan köpa allt från BRIO world, BRIO My First, BRIO dockvagnar, BRIO tåg, BRIO dragleksaker, BRIO tågbanor och mycket, mycket mer.

BRIO har tillverkat träleksaker av hög kvalitet i över 130 år. Deras leksaker har spridit glädje genom många generationer - de allra flesta har lekt med iallafall en leksak från BRIO som barn. När man kliver in i BRIOs värld möts man av färgglada, enkla och välgjorda leksaker som hjälper barnen att utveckla sina olika sinnen och motoriska färdigheter. BRIO värnar också om miljön, deras leksaker i trä tillverkas av spårbart trä som kommer från certifierade skogsbruk.

Vårt lågpris: 834:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
07192-30-1
   

Denna BRIO World Travel tågbana i 41 delar uppmuntrar barnen till att använda sin fantasi och bidrar till många timmars rolig lek. Detta set innehåller allt du behöver för att bygga en tågbana i staden med roliga funktioner. Det vita tåget kommer med spännande ljud- och ljuseffekter som ökar ju snabbare det rullar. Låt passagerarna gå av på stationen och kör dem sedan till deras destination med hjälp av en gula bussen. Tågbanan kommer komplett med tillbehör som t ex. trafikljus och en bro.

Innehåll:

  • BRIO World Travel tågset 

Detaljer:

  • Antal delar: 41
  • Mått: 100 x 72 cm
  • Rek.ålder: från 3 år

I BRIO World finns inga gränser och begränsningar - bara oändligt med möjligheter. Bli den du vill vara, var du än vill i BRIO World. Bygg, bygg om, uppfinn och bjud in. Alla lekteman i BRIO World är anslutna till en lekfullt interaktivt system så att du kan åka, köra, springa eller flyga mellan dem om du vill. Välkommen till äventyret!

Mer information
Modell33831
EAN7312350338317
VarumärkeBRIO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.