Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

BRIO World Tågset med brandmanstema - 33815

Hos oss hittar du stora delar av BRIOs fantastiska sortiment. Du kan köpa allt från BRIO world, BRIO My First, BRIO dockvagnar, BRIO tåg, BRIO dragleksaker, BRIO tågbanor och mycket, mycket mer.

BRIO har tillverkat träleksaker av hög kvalitet i över 130 år. Deras leksaker har spridit glädje genom många generationer - de allra flesta har lekt med iallafall en leksak från BRIO som barn. När man kliver in i BRIOs värld möts man av färgglada, enkla och välgjorda leksaker som hjälper barnen att utveckla sina olika sinnen och motoriska färdigheter. BRIO värnar också om miljön, deras leksaker i trä tillverkas av spårbart trä som kommer från certifierade skogsbruk.

BRIO har tillverkat kvalitetsleksaker för de yngsta barnen i flera generationer. Leksakerna är säkra att leka med och utvecklar barnets öga-hand-koordination samt främjar den medfödda nyfikenhet. I vårt sortiment hittar du olika slags leksaker från BRIO. Vi har bland annat bultbrädor, plocklådor, dragleksaker, lära-gå-vagnar och träklossar. De klassiska leksakerna i trä är av högsta kvalitet och varar i många år framöver.

BRIO BUILDER är en rolig serie byggsatser som hjälper barnen att lära sig bygga tuffa konstruktioner i trä. BRIO är kända för att tillverka träleksaker av hög kvalitet och fina byggsatser som utmanar barnens kreativitet. BRIO har producerat kvalitetsleksaker i flera generationer och de klassiska leksakerna är fortfarande lika roliga. Se vårt breda sortiment av träklossar, babyleksaker och byggsatser från detta kända varumärke

Vårt lågpris: 581:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
20913
   

Det brinner och du måste hjälpa till! Kör omedelbart till stationen för att fylla brandtåget med vatten och bränsle. Brandmannen kör iväg i brandbilen med sirener och blåljus. Släck elden med brandslangen på vagnen. Om du vill ha mer äventyr, utöka med fler skenor.

Var en hjälte med räddningstemat ”Det är här det händer!”. I räddningstemat kan du rusa iväg i robusta räddningsfordon med ljus- och ljudeffekter, fånga tjuvar, släcka bränder och vara dagens hjälte. Polis och brandmän håller ett öga på BRIO World, vilket gör det till en säker plats att vara på. Polisstationen och brandstationen bjuder in till rollspel och äventyr.

 • BRIO World tågbana med ljus och ljud
 • 18 delar med brandräddningstema
 • Brandbil, brandman och brandstation ingår
 • Tillverkad enligt Brios höga standard och av FSC-certifierat trä

Innehåller:

 • 1 brandstation
 • 1 brandmansfigur
 • 1 brandbil, 1 tåg, 1 tågvagn
 • 1 tågspårsövergång
 • 1 träd, 1 eld
 • 10 tågspår

Detaljer:

 • Mått: 57 x 48,5 x 34,5 cm (BxDxH)
 • Batterikrav: 2 x LR44-batterier (ingår)
 • Rek ålder: från 3 år

I BRIO World finns inga gränser eller begränsningar - bara oändliga möjligheter. Var vem du vill där du vill i BRIO World. Bygg, bygg om, uppfinn och bjud in. Alla sex teman i BRIO World är sammanlänkade i ett lekfullt, interaktivt system, så att du kan köra, springa eller flyga mellan dem om du vill. Välkommen till äventyret!

Mer information
Modell33815
EAN7312350338157
VarumärkeBRIO
Brio World 33815 brannmann sett med stigebil Brio World 33815 brannmann sett med stigebil

Rörliga delar

Brandbil med flyttbar stege.

Togbane i tre fra BRIO med brannstasjon, brannbil og brannmann Togbane i tre fra BRIO med brannstasjon, brannbil og brannmann

Brandman

Figuren ger plats att sitta i brandbilen.

Med bevegelige deler, og brannbil med lys og lyd Med bevegelige deler, og brannbil med lys og lyd

Nå nya höjder

Håll brandsläckaren i handen och klättra på stegen.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.