Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

BRIO Tågset med brandmanstema - 33815

Hos oss hittar du stora delar av BRIOs fantastiska sortiment. Du kan köpa allt från BRIO world, BRIO My First, BRIO dockvagnar, BRIO tåg, BRIO dragleksaker, BRIO tågbanor och mycket, mycket mer.

BRIO har tillverkat träleksaker av hög kvalitet i över 130 år. Deras leksaker har spridit glädje genom många generationer - de allra flesta har lekt med iallafall en leksak från BRIO som barn. När man kliver in i BRIOs värld möts man av färgglada, enkla och välgjorda leksaker som hjälper barnen att utveckla sina olika sinnen och motoriska färdigheter. BRIO värnar också om miljön, deras leksaker i trä tillverkas av spårbart trä som kommer från certifierade skogsbruk.

Vårt lågpris: 330:-
Tillfälligt slut
SKU
20913

Det brinner och din hjälp behövs. Med tågsetet med brandmanstema måste du köra direkt till stationen för att tanka och fylla på med vatten. Brandmannen följer efter i brandbilen på BRIOs tågbana och sirenerna är på. Släck elden med brandslangen som finns på tågvagnen. För mer äventyr, koppla på ytterligare spår med tågsetet Brandmanstema.

  • Mått: 57 x 48,5 x 34,5 cm (BxDxH)
  • Rek. ålder: från 3 år
Mer information
Modell33815
EAN7312350338157
VarumärkeBRIO
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.