Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

BRIO startset järnväg 33773 - tågbana med lok och 3 figurer

Hos oss hittar du stora delar av BRIOs fantastiska sortiment. Du kan köpa allt från BRIO world, BRIO My First, BRIO dockvagnar, BRIO tåg, BRIO dragleksaker, BRIO tågbanor och mycket, mycket mer.

BRIO har tillverkat träleksaker av hög kvalitet i över 130 år. Deras leksaker har spridit glädje genom många generationer - de allra flesta har lekt med iallafall en leksak från BRIO som barn. När man kliver in i BRIOs värld möts man av färgglada, enkla och välgjorda leksaker som hjälper barnen att utveckla sina olika sinnen och motoriska färdigheter. BRIO värnar också om miljön, deras leksaker i trä tillverkas av spårbart trä som kommer från certifierade skogsbruk.

BRIO har tillverkat kvalitetsleksaker för de yngsta barnen i flera generationer. Leksakerna är säkra att leka med och utvecklar barnets öga-hand-koordination samt främjar den medfödda nyfikenhet. I vårt sortiment hittar du olika slags leksaker från BRIO. Vi har bland annat bultbrädor, plocklådor, dragleksaker, lära-gå-vagnar och träklossar. De klassiska leksakerna i trä är av högsta kvalitet och varar i många år framöver.

BRIO BUILDER är en rolig serie byggsatser som hjälper barnen att lära sig bygga tuffa konstruktioner i trä. BRIO är kända för att tillverka träleksaker av hög kvalitet och fina byggsatser som utmanar barnens kreativitet. BRIO har producerat kvalitetsleksaker i flera generationer och de klassiska leksakerna är fortfarande lika roliga. Se vårt breda sortiment av träklossar, babyleksaker och byggsatser från detta kända varumärke

Vårt lågpris: 554:-
Tillfälligt slut
SKU
17201

Med BRIO Railway Starter Set 33773 har du allt du behöver för att bygga och leka med din första BRIO järnväg. Börja med att lägga rälsen i en åttasiffra, och placera tunneln i korsningen så att du kan köra både genom och över den. Använd stopp- och startsignalen för att stanna tåget och låt passagerarna gå ombord. Startsetet är roligt att använda ensamt, förutom att det går att kombinera med andra BRIO tågspårsset om man vill ha en större bana.

Innehåller:

  • 1 tåg med vagnar
  • 13 skenor
  • 1 tunnel
  • 3 figurer
  • 3 tillbehör

Detaljer:

  • Antal delar: 26
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell33773
EAN7312350337730
VarumärkeBRIO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.