Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

BRIO startset järnväg 33773

Hos oss hittar du stora delar av BRIOs fantastiska sortiment. Du kan köpa allt från BRIO world, BRIO My First, BRIO dockvagnar, BRIO tåg, BRIO dragleksaker, BRIO tågbanor och mycket, mycket mer.

BRIO har tillverkat träleksaker av hög kvalitet i över 130 år. Deras leksaker har spridit glädje genom många generationer - de allra flesta har lekt med iallafall en leksak från BRIO som barn. När man kliver in i BRIOs värld möts man av färgglada, enkla och välgjorda leksaker som hjälper barnen att utveckla sina olika sinnen och motoriska färdigheter. BRIO värnar också om miljön, deras leksaker i trä tillverkas av spårbart trä som kommer från certifierade skogsbruk.

Vårt lågpris: 570:-
I lager
SKU
17201
   

Med detta järnvägsset får du allt du behöver för att bygga och leka med din första BRIO järnväg.Börja med BRIOs tågbana i form av en åtta och placera sedan tunneln i mitten så att du kan åka över och genom den. Använd stoppsignalen för att stanna tåget och låta passagerare stiga på och av.

Om du vill bygga ut tågsetet startset järnväg kan du komplettera med de extra delarna i startset med skenor och ha ännu mera kul!

  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
Modell33773
EAN7312350337730
VarumärkeBRIO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.