Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

BRIO Spin dockvagn 24900 - röd hopfällbar vagn för dockor upp till 45 cm

Hos oss hittar du stora delar av BRIOs fantastiska sortiment. Du kan köpa allt från BRIO world, BRIO My First, BRIO dockvagnar, BRIO tåg, BRIO dragleksaker, BRIO tågbanor och mycket, mycket mer.

BRIO har tillverkat träleksaker av hög kvalitet i över 130 år. Deras leksaker har spridit glädje genom många generationer - de allra flesta har lekt med iallafall en leksak från BRIO som barn. När man kliver in i BRIOs värld möts man av färgglada, enkla och välgjorda leksaker som hjälper barnen att utveckla sina olika sinnen och motoriska färdigheter. BRIO värnar också om miljön, deras leksaker i trä tillverkas av spårbart trä som kommer från certifierade skogsbruk.

Vårt lågpris: 703:-
Tillfälligt slut
SKU
21605

Låt barnen gå på barnvagnstur med sin babydocka i denna smarta och röda Spin 24900 dockvagn från BRIO. Vagnen har ett justerbart handtag för enkel anpassning till barnet och den har en nedfällbar sufflett, svängbara framhjul och en smart korg för förvaring av skötväskan och leksaker till dockleken. Dessutom kan vagnen enkelt fällas ner för enklare förvaring och transport.

Den här fina vagnen passar dockor upp till 45 cm, och erbjuder massor av realistiskt omtänksamt lek och kreativt rollspel för barn. De svängbara framhjulen gör vagnen lättnavigerad för barn från 3 år och uppåt. Den lyxiga dockvagnen har alla smarta funktioner som en modern barnvagn, och är snygg och robust för barn att leka med.

Innehåller:

  • BRIO Spin dockvagn 24900

Detaljer:

  • Mått: 76 x 43 x 57 cm
  • Handtag: 50-80 cm (H)
  • Passar för dockor upp till 45 cm
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell24900000
EAN7312350000078
VarumärkeBRIO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.