Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

BRIO RC travel set 33277 - tågpaket med radiostyrt leksakståg, tågbana och tågstation - 44 delar

Hos oss hittar du stora delar av BRIOs fantastiska sortiment. Du kan köpa allt från BRIO world, BRIO My First, BRIO dockvagnar, BRIO tåg, BRIO dragleksaker, BRIO tågbanor och mycket, mycket mer.

BRIO har tillverkat träleksaker av hög kvalitet i över 130 år. Deras leksaker har spridit glädje genom många generationer - de allra flesta har lekt med iallafall en leksak från BRIO som barn. När man kliver in i BRIOs värld möts man av färgglada, enkla och välgjorda leksaker som hjälper barnen att utveckla sina olika sinnen och motoriska färdigheter. BRIO värnar också om miljön, deras leksaker i trä tillverkas av spårbart trä som kommer från certifierade skogsbruk.

BRIO har tillverkat kvalitetsleksaker för de yngsta barnen i flera generationer. Leksakerna är säkra att leka med och utvecklar barnets öga-hand-koordination samt främjar den medfödda nyfikenhet. I vårt sortiment hittar du olika slags leksaker från BRIO. Vi har bland annat bultbrädor, plocklådor, dragleksaker, lära-gå-vagnar och träklossar. De klassiska leksakerna i trä är av högsta kvalitet och varar i många år framöver.

BRIO BUILDER är en rolig serie byggsatser som hjälper barnen att lära sig bygga tuffa konstruktioner i trä. BRIO är kända för att tillverka träleksaker av hög kvalitet och fina byggsatser som utmanar barnens kreativitet. BRIO har producerat kvalitetsleksaker i flera generationer och de klassiska leksakerna är fortfarande lika roliga. Se vårt breda sortiment av träklossar, babyleksaker och byggsatser från detta kända varumärke

Vårt lågpris: 1 204:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
06192-122
   

Bygg en slingrande tågbana genom berg, skogar och under en bro med BRIO RC Travel Set 33277 i 44 delar. Styr det fjärrstyrda loket med hjälp av fjärrkontrollen.

Denna tågbana kommer med en fjärrkontroll så att du har full kontroll över det blå tåget, och precis som ett riktigt lok kör det runt och runt igen precis så många gånger du önskar. Ha kul med att bygga järnvägen och skapa den tågbanan du själv vill ha.

Att köra tåg är roligt och detta lekset ger en omfattande lekupplevelse. Kartongen innehåller tågspår, fjärrkontroll, två tåg varav ett fjärrstyrt, en tågstation, en bro, 4 berg, 3 figurer och tillbehör. Tågbanan passar att leka med som den är, men den kan även kombineras med andra BRIO World-paket för en ännu med varierad lek.

Små lokförare kan låta passagerare kliva ombord på tåget genom att vrida på hjulet på hissen, och sedan låta dem välja ifall de ska ta den blå eller röda tåglinjen. Låt resan gå över bron och tillbaka igen. Den blå linjen består av ett batteridrivet tåg och spåret har växlar som låter barnet ta sina egna kreativa beslut. Välkommen till BRIOs värld!

Innehåll:

 • Tågbana med spårdelar
 • 2 tåg
 • 3 figurer
 • 4 berg
 • Bro
 • Tågstation
 • Skyltar
 • Fjärrkontroll

Detaljer:

 • Mått: 87 x 74 x 12 cm
 • Antal delar: 44
 • Batteribehov: 2 x AA tågstation (ingår) 4 x AA-batterier tåg (ingår ej)
 • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell33277
EAN7312350332773
VarumärkeBRIO
33277 brio togbanesett med manuell heis 33277 brio togbanesett med manuell heis

Hiss

 Ta hissen genom att vrida på hjulet vid tågstationen.

33277 brio togsett med trafikklys 33277 brio togsett med trafikklys

Trafikljus

Se till att tågbanan är fri från hinder och att det är säkert att köra med hjälp av trafikljusen.

33277 fjernstyrt rc togbane med lyder fra brio 33277 fjernstyrt rc togbane med lyder fra brio

Ljud

Tryck på knappen på stationen för att aktivera ljud.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.