Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

BRIO Min första järnväg - startset 33726

Hos oss hittar du stora delar av BRIOs fantastiska sortiment. Du kan köpa allt från BRIO world, BRIO My First, BRIO dockvagnar, BRIO tåg, BRIO dragleksaker, BRIO tågbanor och mycket, mycket mer.

BRIO har tillverkat träleksaker av hög kvalitet i över 130 år. Deras leksaker har spridit glädje genom många generationer - de allra flesta har lekt med iallafall en leksak från BRIO som barn. När man kliver in i BRIOs värld möts man av färgglada, enkla och välgjorda leksaker som hjälper barnen att utveckla sina olika sinnen och motoriska färdigheter. BRIO värnar också om miljön, deras leksaker i trä tillverkas av spårbart trä som kommer från certifierade skogsbruk.

Vårt lågpris: 295:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
9028
   

Det är dags för de yngsta lokförarna att spåra upp nya äventyr med BRIOs Min första järnväg! Med detta lekfulla startset finns det massor att upptäcka i träjärnvägens fantastiska värld. Kör igenom tunneln på BRIOs tågbana och koppla av och på tågvagnarna med hjälp av de fiffiga magnetkopplingarna som alltid kopplar rätt och fungerar på alla håll. Min första järnväg startset är enkelt för det lilla barnet!

  • Rek. ålder: från 18 månader
Mer information
Modell33726
EAN7312350337266
VarumärkeBRIO

Outlet

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.