Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

BRIO Min första järnväg - batteridrivet tågset - 33710

Hos oss hittar du stora delar av BRIOs fantastiska sortiment. Du kan köpa allt från BRIO world, BRIO My First, BRIO dockvagnar, BRIO tåg, BRIO dragleksaker, BRIO tågbanor och mycket, mycket mer.

BRIO har tillverkat träleksaker av hög kvalitet i över 130 år. Deras leksaker har spridit glädje genom många generationer - de allra flesta har lekt med iallafall en leksak från BRIO som barn. När man kliver in i BRIOs värld möts man av färgglada, enkla och välgjorda leksaker som hjälper barnen att utveckla sina olika sinnen och motoriska färdigheter. BRIO värnar också om miljön, deras leksaker i trä tillverkas av spårbart trä som kommer från certifierade skogsbruk.

Vårt lågpris: 443:-
I lager
SKU
19090
   

Wow! Så mycket roligt på en gång med Min första järnväg med batteridrivet tågset för de allra minsta lokförarna. Börja med att bygga BRIOs tågbana med bergklossar och tunnel och låt sedan ditt batteridrivna tågset köra upp och ned och genom tunneln. Tryck på pilknappen på loket och tåget startar av sig självt.

Vagnen med det snurrande hjulet gör det extra roligt att se tåget köra förbi.

  • Mått: 48x70 cm (BxD)
  • Batteribehov: 1 AA-batteri (ingår ej)
  • Rek.ålder: från 18 månader.
Mer information
Modell33710
EAN7312350337105
VarumärkeBRIO
Ålder2-4
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.