Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

BRIO Magnettåg klassiska färger 30124

Hos oss hittar du stora delar av BRIOs fantastiska sortiment. Du kan köpa allt från BRIO world, BRIO My First, BRIO dockvagnar, BRIO tåg, BRIO dragleksaker, BRIO tågbanor och mycket, mycket mer.

BRIO har tillverkat träleksaker av hög kvalitet i över 130 år. Deras leksaker har spridit glädje genom många generationer - de allra flesta har lekt med iallafall en leksak från BRIO som barn. När man kliver in i BRIOs värld möts man av färgglada, enkla och välgjorda leksaker som hjälper barnen att utveckla sina olika sinnen och motoriska färdigheter. BRIO värnar också om miljön, deras leksaker i trä tillverkas av spårbart trä som kommer från certifierade skogsbruk.

Vårt lågpris: 283:-
I lager
SKU
04205-02
   

Detta färgglada och pedagogiska tåg kan staplas om och om igen. De magnetiska klossarna är enkla att placera och hjälper till att främja barnets öga-hand-koordination. Den unga konduktören kan själv välja vart de olika klossarna ska placeras.

Bygg ett fint magnettåg i trä som inte behöver spår för att ta sig fram med byggsetet från Brio. Tåget bjuder på roliga lekmöjligheter och många spännande lekstunder.

Innehåll:

  • 2 x tågvagnar med hjul
  • 9 x magnetiska klossar

Detaljer:

  • Mått: L19,8 x B7,8 x H9 cm.
  • Material: trä med magneter.
  • Rek.ålder: från 12 månader.
Mer information
Modell30124
EAN7312350301243
VarumärkeBRIO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.