Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Spana in våra BLACK DEALS

BRIO Lastbil med lastare 30373

Hos oss hittar du stora delar av BRIOs fantastiska sortiment. Du kan köpa allt från BRIO world, BRIO My First, BRIO dockvagnar, BRIO tåg, BRIO dragleksaker, BRIO tågbanor och mycket, mycket mer.

BRIO har tillverkat träleksaker av hög kvalitet i över 130 år. Deras leksaker har spridit glädje genom många generationer - de allra flesta har lekt med iallafall en leksak från BRIO som barn. När man kliver in i BRIOs värld möts man av färgglada, enkla och välgjorda leksaker som hjälper barnen att utveckla sina olika sinnen och motoriska färdigheter. BRIO värnar också om miljön, deras leksaker i trä tillverkas av spårbart trä som kommer från certifierade skogsbruk.

Vårt lågpris: 224:-
I lager
SKU
20910
   

Ska vi leka? Denna leksakslastbil med lastare är i en passande storlek, har mjuka plasthjul och ett tippbart flak som gör det nästan omöjligt för små händer att låta bli. Sätt föraren i BRIOs lastbil, lasta upp och kör till bondgården.

  • Mått: B14,7 x D8 x H10 cm 
  • Rek.ålder: från 18 mnd
  • Trämaterialet i den här leksaken är gjort av 100% FSC® certifierat trä
Mer information
Modell30373
EAN7312350303735
VarumärkeBRIO
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.