Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

BRIO Labyrintplattor 2-pack - extra plattor till BRIO labyrint

Hos oss hittar du stora delar av BRIOs fantastiska sortiment. Du kan köpa allt från BRIO world, BRIO My First, BRIO dockvagnar, BRIO tåg, BRIO dragleksaker, BRIO tågbanor och mycket, mycket mer.

BRIO har tillverkat träleksaker av hög kvalitet i över 130 år. Deras leksaker har spridit glädje genom många generationer - de allra flesta har lekt med iallafall en leksak från BRIO som barn. När man kliver in i BRIOs värld möts man av färgglada, enkla och välgjorda leksaker som hjälper barnen att utveckla sina olika sinnen och motoriska färdigheter. BRIO värnar också om miljön, deras leksaker i trä tillverkas av spårbart trä som kommer från certifierade skogsbruk.

Vårt lågpris: 164:-
I lager
SKU
19084
   

Det är dags att träna upp hand- och ögonkoordinationen med fler plattor till det populära och klassiska BRIO-labyrintspelet.

BRIOs labyrint-aktivitetsplattor är ett spel utvecklat för att utmana små barns färdigheter genom att ta BRIOs labyrintspel till en ny nivå. Placera aktivitetsplattan direkt på labyrintspelet och det är klart. Spelet kräver koncentration och noggrannhet för att styra kulan längs banan.

Innehåller:

 • 2 plattor till BRIO Labyrintspel

Detaljer:

 • Ålder: från 6 år
 • Kompatibel med BRIO labyrinter

Obs: BRIO Labyrint-spelet ingår inte och måste köpas separat.

  Mer information
  Modell34030
  EAN7312350340303
  VarumärkeBRIO
  Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.