Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

BRIO Kombidockvagn - turkos

Hos oss hittar du stora delar av BRIOs fantastiska sortiment. Du kan köpa allt från BRIO world, BRIO My First, BRIO dockvagnar, BRIO tåg, BRIO dragleksaker, BRIO tågbanor och mycket, mycket mer.

BRIO har tillverkat träleksaker av hög kvalitet i över 130 år. Deras leksaker har spridit glädje genom många generationer - de allra flesta har lekt med iallafall en leksak från BRIO som barn. När man kliver in i BRIOs värld möts man av färgglada, enkla och välgjorda leksaker som hjälper barnen att utveckla sina olika sinnen och motoriska färdigheter. BRIO värnar också om miljön, deras leksaker i trä tillverkas av spårbart trä som kommer från certifierade skogsbruk.

Vårt lågpris: 735:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
05195-208
   

Lägg dockan i åkpåsen när hon ska sova, och när hon vaknar kan du sätta henne upp så att hon ser vad som händer på utsidan av vagnen. Precis som en riktig kombivagn har denna dockvagn en mjuk och flyttbar liggdel med praktiska bärhandtag, en hopfällbar ram och rymlig bagagekorg. Handtaget kan justeras för att passa barn i olika åldrar och höjder. Den här mångsidiga dockvagnen kompletteras av en nedfällbar sufflett, hopfällbar ram och sidofickor.

Detaljer:

  • Färg: turkos
  • Mått: B71 x D43 x H59 cm
  • Rek.ålder. från 3 år
Mer information
Modell24891369
EAN7312350002942
VarumärkeBRIO
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.