Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

BRIO My Home Town - Hus på landet 30313 - med figurer, möbler och tillbehör

Hos oss hittar du stora delar av BRIOs fantastiska sortiment. Du kan köpa allt från BRIO world, BRIO My First, BRIO dockvagnar, BRIO tåg, BRIO dragleksaker, BRIO tågbanor och mycket, mycket mer.

BRIO har tillverkat träleksaker av hög kvalitet i över 130 år. Deras leksaker har spridit glädje genom många generationer - de allra flesta har lekt med iallafall en leksak från BRIO som barn. När man kliver in i BRIOs värld möts man av färgglada, enkla och välgjorda leksaker som hjälper barnen att utveckla sina olika sinnen och motoriska färdigheter. BRIO värnar också om miljön, deras leksaker i trä tillverkas av spårbart trä som kommer från certifierade skogsbruk.

BRIO har tillverkat kvalitetsleksaker för de yngsta barnen i flera generationer. Leksakerna är säkra att leka med och utvecklar barnets öga-hand-koordination samt främjar den medfödda nyfikenhet. I vårt sortiment hittar du olika slags leksaker från BRIO. Vi har bland annat bultbrädor, plocklådor, dragleksaker, lära-gå-vagnar och träklossar. De klassiska leksakerna i trä är av högsta kvalitet och varar i många år framöver.

BRIO BUILDER är en rolig serie byggsatser som hjälper barnen att lära sig bygga tuffa konstruktioner i trä. BRIO är kända för att tillverka träleksaker av hög kvalitet och fina byggsatser som utmanar barnens kreativitet. BRIO har producerat kvalitetsleksaker i flera generationer och de klassiska leksakerna är fortfarande lika roliga. Se vårt breda sortiment av träklossar, babyleksaker och byggsatser från detta kända varumärke

Vårt lågpris: 338:-
Tillfälligt slut
SKU
11172-71

Välkommen hem! Efter en lång dag på gården är det skönt att koppla av. Två leksaksfigurer i trä och deras katt bor i detta mysiga hus. Med fullt utrustat kök, vattenpump med hink och vitt staket.

Denna BRIO bondgård är en del av My Home Town-serien och är gjord av trä. Alla träleksaker från BRIO kommer från FSC-certifierat skogsbruk.

Innehåller:

  • 1 gårdshus
  • 2 figurer
  • 1 katt
  • 7 möbler och tillbehör
  • 10 staket

Detaljer:

  • Förp.mått: 4 x 2,8 x 1,7 cm (BxHxD)
  • Material: trä
  • Ålder: från 18 mån.

Vad vill du bli när du blir stor? My Home Town från BRIO innehåller leksaksfigurer som låter barnet testa olika karriärer. Gårdslek låter barnen leka att de tar hand om en gård och tar hand om både gårds- och husdjur. Allt man behöver är leksaksfigurerna i My Home Town och fantasi.

Mer information
Modell30313
EAN7312350303131
VarumärkeBRIO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.