Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

BRIO Häst och ryttare - 33793

Hos oss hittar du stora delar av BRIOs fantastiska sortiment. Du kan köpa allt från BRIO world, BRIO My First, BRIO dockvagnar, BRIO tåg, BRIO dragleksaker, BRIO tågbanor och mycket, mycket mer.

BRIO har tillverkat träleksaker av hög kvalitet i över 130 år. Deras leksaker har spridit glädje genom många generationer - de allra flesta har lekt med iallafall en leksak från BRIO som barn. När man kliver in i BRIOs värld möts man av färgglada, enkla och välgjorda leksaker som hjälper barnen att utveckla sina olika sinnen och motoriska färdigheter. BRIO värnar också om miljön, deras leksaker i trä tillverkas av spårbart trä som kommer från certifierade skogsbruk.

Vårt lågpris: 110:-
I lager
SKU
12452
   

Här har vi en hoppningsduo som blir svår att slå. Leksakshästen med ryttarflickan, som har en fin hårfläta, är redo att hoppa upp i sadeln när som helst. När det inte är ridning på gång trivs hästen allra bäst med sitt fina, matchande täcke över ryggen.

Mer information
Modell33793
EAN7312350337938
VarumärkeBRIO
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.