Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

BRIO Gull Dockvagn 24891110 - lila vagn med sufflett och tvättbar madrass

Hos oss hittar du stora delar av BRIOs fantastiska sortiment. Du kan köpa allt från BRIO world, BRIO My First, BRIO dockvagnar, BRIO tåg, BRIO dragleksaker, BRIO tågbanor och mycket, mycket mer.

BRIO har tillverkat träleksaker av hög kvalitet i över 130 år. Deras leksaker har spridit glädje genom många generationer - de allra flesta har lekt med iallafall en leksak från BRIO som barn. När man kliver in i BRIOs värld möts man av färgglada, enkla och välgjorda leksaker som hjälper barnen att utveckla sina olika sinnen och motoriska färdigheter. BRIO värnar också om miljön, deras leksaker i trä tillverkas av spårbart trä som kommer från certifierade skogsbruk.

BRIO har tillverkat kvalitetsleksaker för de yngsta barnen i flera generationer. Leksakerna är säkra att leka med och utvecklar barnets öga-hand-koordination samt främjar den medfödda nyfikenhet. I vårt sortiment hittar du olika slags leksaker från BRIO. Vi har bland annat bultbrädor, plocklådor, dragleksaker, lära-gå-vagnar och träklossar. De klassiska leksakerna i trä är av högsta kvalitet och varar i många år framöver.

BRIO BUILDER är en rolig serie byggsatser som hjälper barnen att lära sig bygga tuffa konstruktioner i trä. BRIO är kända för att tillverka träleksaker av hög kvalitet och fina byggsatser som utmanar barnens kreativitet. BRIO har producerat kvalitetsleksaker i flera generationer och de klassiska leksakerna är fortfarande lika roliga. Se vårt breda sortiment av träklossar, babyleksaker och byggsatser från detta kända varumärke

Vårt lågpris: 782:-
I lager
SKU
293
   

Med denna underbara lila BRIO Gull dockavagn kan barn ta med sina dockor på en vagntur. Den klassiska designen på denna vagn gör att barnet får en realistisk och komplett upplevelse av att rulla en vagn. Inte ens dåligt väder kan dämpa det roliga. Om det blåser för mycket är det bara att sätta på det vadderade överdraget och fälla upp suffletten. Tyginsatserna och den tvättbara madrassen kan tas ur. Under vagnen finns en praktisk korg med plats för skötväskan, dockleksaker eller annat som ska vara med på vagnturen. Höjden på handtaget är ca. 76 cm hög och vagnen passar föräldrar till små dockor från 3 års ålder och uppåt.

Innehåller:

  • BRIO Gull dockvagn 24890110

Detaljer:

  • Mått: ca. 71 x 43 x 47 cm
  • Ålder: från 3 år

OBS! Det krävs hjälp av en vuxen vid montering.

Mer information
Modell24891110
EAN7070398102771
VarumärkeBRIO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.