Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

BRIO Godståg och tunnel 33891

Alltid billigt!

  • Prismatch
  • Fri frakt över 1000:-
44%
Vårt lågpris: 177:- kr Kampanjpris 100:- kr
I lager
SKU
05195-202
   

Dra tunga laster med BRIO World godståg och tunnel. Det här leksaksloket klarar att köra upp och ned för sluttningar och genom dalar för att leverera lasten till valfri hamn eller transportcentrum i BRIO World. Det finns även plats ombord för en lokförare. Passagerartågets smarta förpackning förvandlas till en elegant transparent tunnel – placera den helt enkelt ovanpå valfritt BRIO World trätågbana och tuta och kör. Lycka till med transporten!

Innehåll:

  • Godståg med vagn
  • Tunnel

Rek.ålder: från 3 år

I BRIO World finns inga gränser och begränsningar – bara oändligt med möjligheter. Bli den du vill vara, var du än vill i BRIO World. Bygg, bygg om, uppfinn och bjud in. Alla sex lekteman i BRIO World är anslutna till en lekfullt interaktivt system så att du kan åka, köra, springa eller flyga mellan dem om du vill. Välkommen till äventyret!

Mer information
Model33891
EAN7312350338911
VarumärkeBRIO

LEGO Shop - alltid billigt!

LEGO shop - alltid billigt!

Copyright © 2020 ToySpace. All rights reserved.