Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

BRIO Dragleksak myra med ägg - i trä 30367

Hos oss hittar du stora delar av BRIOs fantastiska sortiment. Du kan köpa allt från BRIO world, BRIO My First, BRIO dockvagnar, BRIO tåg, BRIO dragleksaker, BRIO tågbanor och mycket, mycket mer.

BRIO har tillverkat träleksaker av hög kvalitet i över 130 år. Deras leksaker har spridit glädje genom många generationer - de allra flesta har lekt med iallafall en leksak från BRIO som barn. När man kliver in i BRIOs värld möts man av färgglada, enkla och välgjorda leksaker som hjälper barnen att utveckla sina olika sinnen och motoriska färdigheter. BRIO värnar också om miljön, deras leksaker i trä tillverkas av spårbart trä som kommer från certifierade skogsbruk.

BRIO har tillverkat kvalitetsleksaker för de yngsta barnen i flera generationer. Leksakerna är säkra att leka med och utvecklar barnets öga-hand-koordination samt främjar den medfödda nyfikenhet. I vårt sortiment hittar du olika slags leksaker från BRIO. Vi har bland annat bultbrädor, plocklådor, dragleksaker, lära-gå-vagnar och träklossar. De klassiska leksakerna i trä är av högsta kvalitet och varar i många år framöver.

BRIO BUILDER är en rolig serie byggsatser som hjälper barnen att lära sig bygga tuffa konstruktioner i trä. BRIO är kända för att tillverka träleksaker av hög kvalitet och fina byggsatser som utmanar barnens kreativitet. BRIO har producerat kvalitetsleksaker i flera generationer och de klassiska leksakerna är fortfarande lika roliga. Se vårt breda sortiment av träklossar, babyleksaker och byggsatser från detta kända varumärke

Vårt lågpris: 237:-
I lager
SKU
04205-11
   

Uppmuntra ditt barn att lära sig gå med den gulliga myran i trä. När myran rör sig över golvet kommer insekten till liv med sina vippande antenner och ett gula ägget som snurrar runt på dess rygg. De lekfulla effekterna engagerar småbarn och uppmuntrar dem att fortsätta att lära sig att gå.

Myran har ett snöre att dra i och uppmuntrar ditt barn att utveckla sina motoriska färdigheter och sin öga-hand-koordination. Låt barnet putta leksaken framför sig i krypstadiet och låt sedan myran bli en motiverande faktor när barnet ska ta sina första steg. Jättekul!

Detaljer:

  • Mått: L21 x B7,5 x H13 cm.
  • Rek.ålder: från 12 mån.
Mer information
Modell30367
EAN7312350303674
VarumärkeBRIO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.