Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

BRIO Dragleksak i trä - anka 30323

Hos oss hittar du stora delar av BRIOs fantastiska sortiment. Du kan köpa allt från BRIO world, BRIO My First, BRIO dockvagnar, BRIO tåg, BRIO dragleksaker, BRIO tågbanor och mycket, mycket mer.

BRIO har tillverkat träleksaker av hög kvalitet i över 130 år. Deras leksaker har spridit glädje genom många generationer - de allra flesta har lekt med iallafall en leksak från BRIO som barn. När man kliver in i BRIOs värld möts man av färgglada, enkla och välgjorda leksaker som hjälper barnen att utveckla sina olika sinnen och motoriska färdigheter. BRIO värnar också om miljön, deras leksaker i trä tillverkas av spårbart trä som kommer från certifierade skogsbruk.

Vårt lågpris: 273:-
I lager
SKU
04205-10
   

Vem har sagt att leksaksankor enbart hör hemma i badkaret? Här kommer en färgglad kompis från BRIO som väcks till liv när du drar i snöret. BRIOs dragleksak Anka vrider på huvudet, rör på vingarna och snattrar så att du hör att den hänger med när ni ger er av på äventyr.

Dragleksaksakerna från BRIO är klassiska leksaker för de yngsta barnen och hjälper dem att utveckla sina motoriska färdigheter.

Detaljer:

  • Mått: L17 x B8,5 x H14 cm.
  • Rek.ålder: från 23 mån.
Mer information
Modell30323
EAN7312350303230
VarumärkeBRIO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.