Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

BRIO Dragleksak i trä - humla 30165

Hos oss hittar du stora delar av BRIOs fantastiska sortiment. Du kan köpa allt från BRIO world, BRIO My First, BRIO dockvagnar, BRIO tåg, BRIO dragleksaker, BRIO tågbanor och mycket, mycket mer.

BRIO har tillverkat träleksaker av hög kvalitet i över 130 år. Deras leksaker har spridit glädje genom många generationer - de allra flesta har lekt med iallafall en leksak från BRIO som barn. När man kliver in i BRIOs värld möts man av färgglada, enkla och välgjorda leksaker som hjälper barnen att utveckla sina olika sinnen och motoriska färdigheter. BRIO värnar också om miljön, deras leksaker i trä tillverkas av spårbart trä som kommer från certifierade skogsbruk.

Vårt lågpris: 251:-
I lager
SKU
04205-08
   

Denna humla är av den snälla och behagliga sorten. Dra den efter dig och lyssna till det hummande ljudet - leksaken låter nästan precis som en riktig humla! Detta är dragleksakskompis i trä som gör vad som helst för att hinna med din takt. Ju snabbare du rör dig, desto snabbare snurrar humlans vingar.

BRIOs dragleksak humla är en klassisk leksak för de yngsta barnen och hjälper dem att utveckla sina motoriska färdigheter.

Detaljer:

  • Mått: L11,5 x B18 x H9,5 cm.
  • Rek.ålder. från 12 mån.
Mer information
Modell30165
EAN7312350301656
VarumärkeBRIO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.