Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

BRIO Builder kreativ byggsats 270 delar - 34589

Hos oss hittar du stora delar av BRIOs fantastiska sortiment. Du kan köpa allt från BRIO world, BRIO My First, BRIO dockvagnar, BRIO tåg, BRIO dragleksaker, BRIO tågbanor och mycket, mycket mer.

BRIO har tillverkat träleksaker av hög kvalitet i över 130 år. Deras leksaker har spridit glädje genom många generationer - de allra flesta har lekt med iallafall en leksak från BRIO som barn. När man kliver in i BRIOs värld möts man av färgglada, enkla och välgjorda leksaker som hjälper barnen att utveckla sina olika sinnen och motoriska färdigheter. BRIO värnar också om miljön, deras leksaker i trä tillverkas av spårbart trä som kommer från certifierade skogsbruk.

Vårt lågpris: 572:-
I lager
SKU
7124
   

Ett hus, ett rymdskepp eller en robot? Vad vill du bygga? Detta är det ultimata, kreativa byggsetet med verktyg och nya delar som inspirerar till bygglek. Det är bara fantasin som sätter gränserna för vad du kan skapa!

Designa, bygg och bygg om! Perfek byggsats för att testa tankesättet hos små och stora byggentusiaster. Detta Brio Builder-set har flera komponenter man kan behöva och önska sig ifall man vill bygga nästan vad som helst.

Med 270 delar inklusive verktyg som är lätta för små barn att använda, samt flera trä- och plastdelar att basera konstruktionerna runt. Alla detaljer i trä kommer från FSC-certifierat trä.

Innehåller:

  • Byggdelar
  • Verktyg
  • Skruvar, muttrar, spikar
  • Specialdelar

Detaljer:

  • Mått: 56 x 40 x 9 cm (LxHxD)
  • Ålder: från 3 år

Med Brio Builder får barn både fysiska och mentala utmaningar som bidrar till lärande men på ett minnesvärt och roligt sätt. När barnen bygger nya leksaker tränas finmotorik och ögon-hand-koordinationen. Använd din fantasi, problemlösningsförmåga och det logiska tänkandet för att skapa något spännande som du kommer att minnas länge.

Mer information
Modell34589
EAN7312350345896
VarumärkeBRIO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.