Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

BRIO Builder bygg- och konstruktionssats med 135 delar 34587

Hos oss hittar du stora delar av BRIOs fantastiska sortiment. Du kan köpa allt från BRIO world, BRIO My First, BRIO dockvagnar, BRIO tåg, BRIO dragleksaker, BRIO tågbanor och mycket, mycket mer.

BRIO har tillverkat träleksaker av hög kvalitet i över 130 år. Deras leksaker har spridit glädje genom många generationer - de allra flesta har lekt med iallafall en leksak från BRIO som barn. När man kliver in i BRIOs värld möts man av färgglada, enkla och välgjorda leksaker som hjälper barnen att utveckla sina olika sinnen och motoriska färdigheter. BRIO värnar också om miljön, deras leksaker i trä tillverkas av spårbart trä som kommer från certifierade skogsbruk.

Vårt lågpris: 442:-
I lager
SKU
5087
   

Designa och bygg dina egna konstruktioner! Med de olika komponenterna och verktygen kan du bygga nästan vad som helst du bestämmer dig för. Ett roligt sätt att träna öga och handkoordination samt det kreativa sättet att tänka. Detta Brio Builder-set innehåller komponenter, skruvar, muttrar, en hammare och en skruvmejsel.

Designa, bygg och bygg igen, igen och igen. Perfekt byggset för att testa tankesättet hos små byggentusiaster. Detta Brio Builder-set har allt du behöver av komponenter för att bygga nästan vad som helst. Med 135 delar inklusive verktyg som är lätta för små barn att använda, samt flera trä- och plastdelar att basera konstruktionerna runt.

Innehåller:

  • Byggkomponenter i plast och trä
  • Verktyg
  • Skruvar, muttrar och spikar
  • Specialtillbehör

Detaljer:

  • Mått: 31 x 20 x 9 cm (LxHxD)
  • Material: plast, trä
  • Rek ålder: från 3 år

Med Brio Builder får barn både fysiska och mentala utmaningar som ger lektioner på ett minnesvärt och roligt sätt. När barnen bygger nya leksaker tränas finmotorik och öga-hand-koordination. Använd din fantasi, problemlösningsförmåga och logiska tänkande för att skapa något spännande som du kommer att minnas länge.

Mer information
Modell34587
EAN7312350345872
VarumärkeBRIO

Verktyg

Vad du behöver för att bygga nästan vad som helst.

135 delar

Trä- och plastkomponenter, verktyg, skruvar, muttrar med mera.

Specialdelar

Bygg tuffa fordon med bland annat hjul, kåpa och krok.

Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.