Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

BRIO dragleksak - älg som rör på huvudet - 30341

Hos oss hittar du stora delar av BRIOs fantastiska sortiment. Du kan köpa allt från BRIO world, BRIO My First, BRIO dockvagnar, BRIO tåg, BRIO dragleksaker, BRIO tågbanor och mycket, mycket mer.

BRIO har tillverkat träleksaker av hög kvalitet i över 130 år. Deras leksaker har spridit glädje genom många generationer - de allra flesta har lekt med iallafall en leksak från BRIO som barn. När man kliver in i BRIOs värld möts man av färgglada, enkla och välgjorda leksaker som hjälper barnen att utveckla sina olika sinnen och motoriska färdigheter. BRIO värnar också om miljön, deras leksaker i trä tillverkas av spårbart trä som kommer från certifierade skogsbruk.

Vårt lågpris: 251:-
I lager
SKU
04206-40
   

Det här är den perfekta följeslagaren för äventyrliga småbarn. Dra leksaken i snöret över golvet för att se hur älgens majestätiska horn svajar från sida till sida. Den glada älgen är en babyleksak som uppmuntrar barnet till att gå och hjälper till att främja de motoriska färdigheterna.

Innehåll:

  • 1 BRIO dragleksak

Detaljer:

  • Mått: L:14 x B:9,8 x H:10,4 cm
  • Rek.ålder. från 1 år
Mer information
Modell30341
EAN7312350303414
VarumärkeBRIO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.