Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Bright Starts Rattle & Roll Ford 150 Raptor - blå (BPA-fri)

Bright Starts har världens roligaste uppdrag - att skapa skratt och glädje för de yngsta barnen!

Bright Starts menar att den största glädjen som föräldrar och barn kan uppleva är den tid de tillbringar tillsammans med lek, sång och mysiga stunder. Barnen låter sig inte påverkas av gårdagen eller morgondagen, utan de är närvarande i ögonblicket här och nu. Små överraskningar som kan uppstå i vardagen kan bidra till skratt och oförglömliga stunder. Genom roliga ljud, former, färger och funktioner skapar Bright Starts leksaker som barnen älskar, som utmanar och bidrar till barnets utveckling.

Vårt lågpris: 117:-
I lager
SKU
07206-48
   

Ford 150 Raptor racerbil från Bright Starts med Oball-teknologi. Introducera barnet till en värld med racingbilar med hjälp av Oballs teknologi som är gör bilen perfekt för små barnhänder. Här får du en tuff bil som är enkel för barnet att greppa tag på.

En ypperlig leksak som hjälper barnet att utveckla sin motoriska egenskaper. Med rasslande pärlor i hjulen är den här bilen extra rolig att köra över golv och bord.

Detaljer:

  • BPA-fri
  • Rek ålder: från 6 månader
Mer information
Modell12148
EAN0074451121485
VarumärkeBright Starts
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.