Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Bright Starts Bunch-o-Fun enhörning - gosedjur med aktiviteter

Bright Starts har världens roligaste uppdrag - att skapa skratt och glädje för de yngsta barnen!

Bright Starts menar att den största glädjen som föräldrar och barn kan uppleva är den tid de tillbringar tillsammans med lek, sång och mysiga stunder. Barnen låter sig inte påverkas av gårdagen eller morgondagen, utan de är närvarande i ögonblicket här och nu. Små överraskningar som kan uppstå i vardagen kan bidra till skratt och oförglömliga stunder. Genom roliga ljud, former, färger och funktioner skapar Bright Starts leksaker som barnen älskar, som utmanar och bidrar till barnets utveckling.

Vårt lågpris: 209:-
I lager
SKU
04216-181
   

Denna söta och mjuka enhörningen från Bright Starts™ tar med bebisar från 3 månader på många magiska äventyr. Gosedjuret bjuder inte bara på mjuka kramar, den har flera olika texturer, färger och mönster som man kan utforska, den innehåller även bitleksak, ringar och en skallra.

En mångsidig leksak som främjar utveckling av sinnen, motorik och årsak-verkan, och bitringarna lindrar ömt tandkött när tänderna är på väg att växa ut. Lek med gosedjuret kan även främja barns emotionella känslor och ge känslan av trygghet och behörighet.

  • Bright Starts aktivitetsenhörning till baby
  • Aktivetsleksaker följer med, såsom en skallra, bitringar och bitleksaker
  • Med lekfulla och flexibla armar som är roliga att dra i
  • Fin present och leksak för baby och små barn från 3 månader och uppåt

Innehåller:

  • Bright Starts gosedjur med aktiviteter - enhörning

Detaljer:

  • Mått: ca. 23 x 14 x 24 cm
  • Rek. ålder: från 3 månader
Mer information
ModellBS-12290
EAN074451122901
VarumärkeBright Starts
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.