Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Bright Starts aktivitetsleksak med ljud och musik - med 6 bollar

Bright Starts har världens roligaste uppdrag - att skapa skratt och glädje för de yngsta barnen!

Bright Starts menar att den största glädjen som föräldrar och barn kan uppleva är den tid de tillbringar tillsammans med lek, sång och mysiga stunder. Barnen låter sig inte påverkas av gårdagen eller morgondagen, utan de är närvarande i ögonblicket här och nu. Små överraskningar som kan uppstå i vardagen kan bidra till skratt och oförglömliga stunder. Genom roliga ljud, former, färger och funktioner skapar Bright Starts leksaker som barnen älskar, som utmanar och bidrar till barnets utveckling.

Vårt lågpris: 565:-
I lager
SKU
07206-43
   

Bright Starts bollbana bjuder på mycket fart och spänning. En spännande leksak med ljus, ljud och roliga banor som bollarna kan rulla i. De färgglada knapparna lyser och introducerar barnet för djur och färger. Barnet utvecklar motoriska färdigheter och lär sig orsak-verkande medan han/hon har det skoj.

Tryck på sjöstjärneknappen för att starta, och se bollarna spinna i bassängen i botten medan du lyssnar till tropiska melodier. Bollen försvinner, för att sedan på ett magiskt sätt komma upp på toppen av rutschkanan och så rulla ner för banan igen.

Innehåll:

  • Bright Starts aktivitetsleksak med ljus och musik
  • 6 färgglada bollar

Detaljer:

  • Batteribehov: 4 x C-batterier (medföljer ej)
  • Rek ålder: från 12 månder
Mer information
Modell9176
EAN0074451091764
VarumärkeBright Starts
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.