Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Bkids staplingsleksak med spegel, knappar och boll

Bkids babyleksaker kommer i ljusa färger med spännande mönster som väcker bebisens nyfikenhet.

Bkids har lång erfarenhet när det gäller att tillverka bebisleksaker av hög kvalitet och de fokuserar på att utforma leksaker som engagerar och tilltalar bebisar och småbarn. I Bkids sortiment hittar du ett brett utbud av bland annat aktivitetsleksaker, klossar, skallror, plocklådor, badleksaker, musikleksaker och många andra leksaker för bebisar. Leksakerna passar barn från 0-24 månader.

Vårt lågpris: 246:-
I lager
SKU
04206-86
   

Den färgglada stapelleksaken har flera funktioner för att hålla barnets uppmärksamhet uppe, till exempel en spegel, en boll med små kulor inuti och en skallra.

Bkids staplingsleksak triggar barnets naturliga nyfikenhet och bjuder på mycket nöje. Den färgrika staplingsleksaken kommer med flera funktioner för att hålla barnets uppmärksamhet och fokus. Till exempel spegel, boll med små kulor i, skallra och mycket mer.

Detta är en rolig och kreativ introduktion till både färger, bokstäver, bilder och texturer. Staplingsleksaken från Bkids stödjer utvecklingen av barnets öga-hand koordination samt finmotorik.

Innehåll:

  • 1x Bkids staplingsleksak

Detaljer:

  • Rek ålder: Från 9 månader
Mer information
Modell003066
EAN3021105030669
VarumärkeBkids
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.