Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Bkids stapeltorn med hammare och bollar - 14 delar

Bkids babyleksaker kommer i ljusa färger med spännande mönster som väcker bebisens nyfikenhet.

Bkids har lång erfarenhet när det gäller att tillverka bebisleksaker av hög kvalitet och de fokuserar på att utforma leksaker som engagerar och tilltalar bebisar och småbarn. I Bkids sortiment hittar du ett brett utbud av bland annat aktivitetsleksaker, klossar, skallror, plocklådor, badleksaker, musikleksaker och många andra leksaker för bebisar. Leksakerna passar barn från 0-24 månader.

Vårt lågpris: 194:-
Tillfälligt slut
SKU
14007

Staplingstorn är roliga för de små och det här tornet från Bkids består av 10 färgglada koppar som kan staplas till en höjd av 80 cm.

Med kopparna följer också två bollar med som du kan släppa på toppen av tornet och sedan se dem komma ut längst ner. När barnet har staplat klart kan kopparna packas ovanpå varandra för liten och praktisk förvaring. Sätt på locket som har hål för bollarna och använd hammaren för att slå ner dem för bonusspel.

En rolig uppsättning för barn från 1 år och uppåt, som kombinerar glädjen att stapla och att banka på brädor, med massor av färger för utforskning och sensorisk utveckling, i tillägg till att både stapling och bankande är bra för att utveckla finmotorik och ögon -handkoordinering.

Innehåller:

  • 10 färgglada stapelkoppar
  • 2 bollar
  • 1 hammare

Detaljer:

  • Mått torn: ca. 80 cm
  • Rek ålder: från 12 månader.
Mer information
Modell004702
EAN3021105047025
VarumärkeBkids
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.