Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Spana in våra BLACK DEALS

Bkids Magisk snigel - plocklåda med 3 bollar - från 12 mnd

-34%

Bkids babyleksaker kommer i ljusa färger med spännande mönster som väcker bebisens nyfikenhet.

Bkids har lång erfarenhet när det gäller att tillverka bebisleksaker av hög kvalitet och de fokuserar på att utforma leksaker som engagerar och tilltalar bebisar och småbarn. I Bkids sortiment hittar du ett brett utbud av bland annat aktivitetsleksaker, klossar, skallror, plocklådor, badleksaker, musikleksaker och många andra leksaker för bebisar. Leksakerna passar barn från 0-24 månader.

34%
Kampanjpris 115:- Vårt lågpris: 175:- Du sparar: 60,-
I lager
SKU
6836
   

Med den magiska snigeln från Bkids kan barnet dra med sig snigeln på en resa, stoppa bollarna i plocklådan eller använda snigelhuset som en trumma.

Använd snöret för att dra snigeln efter dig, och när destinationen nås kan barnet ta av snigelhuset från snigelns rygg och sätta i tre färgglada bollar i hålen. Jätteroligt och leken kan fortsätta på obestämd tid. Ta ut bollarna och börja om igen. Om man vänder snigelhuset åt andra hållet kan barnet använda det som trumma. En rolig twist för ett musikaliskt inslag.

Detta är en superbra barnsleksak för de små som utmanar finmotorik, samordning av ögon och hand och orsak-verkan.

Innehåller:

  • Magisk snigel med snöre
  • Avtagbart trum- / snigelhus
  • 3 bollar

Detaljer:

  • Rek ålder: från 12 månader
Mer information
Modell004882
EAN3021105048824
VarumärkeBkids
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.