Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Ben 10 Rustbucket 2-i-1 lekset

Ben 10 är tillbaka och med sin Omnitrix-klocka kan han förvandla sig till olika aliens och bekämpa skurkar tillsammans med sina vänner.

Ben Tennyson är 10 år gammal när han en dag under sommarlovet hittar en märklig klocka som kallas Omnitrix. Ben bestämmer sig för att använda krafterna till att försvara det goda och bekämpa det onda. Men det betyder inte att det är slut på busiga äventyr!

Vårt lågpris: 594:-
I lager
SKU
10182-138
   

Under en extra lång roadtrip kör Ben, Gwen och Max land och strand runt i sin husbil som kallas Rustbucket. De ser på sevärdigheter, slåss mot skurkar och har superroligt under tiden. Rustbucket förvandlas från bil till ett stort lekset på 60 cm med tre olika våningar. Här finns det många roliga funktioner, till exempel kan man skjuta iväg plasmastrålar från den roterande kanonstolen, man kan använda gripklon till att gripa tag i skurkar och mycket mer (figurer ingår ej).

  • Kan användas som bil eller fällas ut till ett 60 cm högt lekset.

Detaljer:

  • Förpackningsmått: 38 x 12 x 22 cm
  • Rek.ålder: från 4 år

OBS! Figurer ingår ej.

Mer information
Modell77671
EAN043377776710
VarumärkeBen 10
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.