Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Ben 10 Omnitrix Deluxe klocka med 100 Alien-fraser

Ben 10 är tillbaka och med sin Omnitrix-klocka kan han förvandla sig till olika aliens och bekämpa skurkar tillsammans med sina vänner.

Ben Tennyson är 10 år gammal när han en dag under sommarlovet hittar en märklig klocka som kallas Omnitrix. Ben bestämmer sig för att använda krafterna till att försvara det goda och bekämpa det onda. Men det betyder inte att det är slut på busiga äventyr!

Vårt lågpris: 337:-
Tillfälligt slut
SKU
10182-137

Omnitrix - It's Hero Time! 

Omnitrixen kanske ser ut som en helt vanlig cool klocka men när Ben upptäckte att denna enhet kommer från en annan galax, förändrades hans värld för alltid! Omnitrix har makten att förvandla honom till 10 olika alienhjältar, var och en med egna superkrafter. Allt han behöver göra är att ringa den Alien vars krafter han behöver och sedan aktivera Omnitrixen.

Leksaken kommer ljud- och ljusfunktion och kan spela upp hela 100 olika alien-fraser. Välj mellan 10 olika alienhjältar genom att vrida på snurrvredet och tryck på sedan på knappen för att lyssna på alien-fraserna. Klockan har även en rörelseaktiverad ljudfunktion vilket gör leken ännu mer spännande!

  • Mått: 7,5 x 6,3 x 8,8 cm
  • Batteribehov: 1 x LR44 (ingår)
  • 100+ fraser på alienspråk, engelskt tal
  • Rek.ålder: från 4 år
Mer information
Modell914-76931
EAN043377769316
VarumärkeBen 10
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.