Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

TY Oscar blue/purple owl regular - 15 cm

Ty Beanie Boos - mjuka gosedjur med stora ögon

Är du på jakt efter något mjukt och gosigt? Då borde du kika i vårt sortiment av härliga gosedjur från TY Beanie Boos. De har mjuka kroppar med härlig päls och snälla ögon. Gosedjuren passar perfekt som lekkamrater och gör det lite lättare att somna om kvällen. Gosedjuren från TY Beanie Boos kommer i olika former och föreställer bland annat katter, hundar, ugglor, rävar, björnar, fantasidjur och olika filmkaraktärer som barnen älskar. Gosedjuren kommer även i fem olika storlekar. Samla allihop!

PrisMatch Snabb leverans Fri frakt över 1000,-

Vårt lågpris: 98:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
12249
   

Detta är ett gulligt gosedjur från TY som föreställer ugglan Oscar. Detta är en söt lek- och kramkamrat som ditt barn kommer att älska! Hitta din favoritfigur från TY och skäm bort den med kramar eller samla på alla glada karaktärer för att ha den sötaste samlingen någonsin. 

  • Mått: ca 15 cm hög.
  • Rekommenderad ålder: Från 3 år.
Mer information
Modell36148
EAN008421361489
VarumärkeTy Beanie Boos
Ålder3, 4, 5, 6, 7, 8
Copyright © 2020 ToySpace. All rights reserved.