Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Bruder MAN TGA Bärgningsbil med terrängfordon 02750

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer. Hos Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, som kan brukes både innendørs og utendørs.

Vårt lågpris: 450:-
I lager
SKU
268
   

Med hjälp av denna bärgningsbil kan du rädda dina leksaksbilar i nöd, lyft dem upp på flaket med hjälp av kranen så att trafiken kan flyta fritt igen. Denna lastbil har en tippbar förarhytt och en fungerande roterbar kran. I paketet ingår också en liten fyrhjuling som du kan bärga. Tack vare Bruder MAN TGA bärgningsbil så blir du dagen hjälte!

  • Skala: 1:16
  • Mått: 49.5 x 18.5 x 25.5 cm
  • Rek. ålder: från 4 år
Mer information
Modell02750
EAN4001702027506
VarumärkeBruder
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.