Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Barbie Yoga doll - sportig docka

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra gör leken extra rolig, möjligheterna är oändliga.

Vårt lågpris: 276:-
Tillfälligt slut
SKU
04205-59

Denna Barbiedocka från serien "made to move" älskar yoga och kommer klädd i stretchiga och bekväma träningskläder. Häng med Barbie på en yogatimme - yoga är verkligen beroendeframkallande och väldigt avslappnande.

Dockan kommer med rörliga leder så att du kan positionera henne i olika yoga-ställningar. I detta fall är yoga gott för både kropp, själ och dockor.

Innehåll:

  • Barbie
  • Träningskläder

Detaljer:

  • Mått docka: H29 cm
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
ModellFTG84
EAN887961643770
VarumärkeBarbie
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.