Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Barbie Wellness - mediterande docka

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra leken ännu roligare och lekmöjligheterna oändliga.

Vårt lågpris: 245:-
I lager
SKU
02205-141
   

Ta och meditera en stund tillsammans med Barbie och hennes lilla hundfigur. Barbie kommer klädd i sina träningskläder och är redo för en lugn meditation. Hennes leggings och t-shirt pryds av söta motiv som föreställer en regnbåge och moln.

Barbies hund vill också meditera och det ingår små söta moln som du kan byta mellan för att visa hundens humör.

Innehåll:

  • 1 Barbie docka
  • 1 hund
  • Tights och t-shir
  • 4 moln och andra tillbehör

Detaljer:

  • Höjd docka: ca 29 cm (H)
  • Rek.ålder. från 3 år
Mer information
ModellGNK01
EAN887961872446
VarumärkeBarbie
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.