Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Barbie Summer Staycation - lekset med 3 dockor, 2 valpar, cykel och semestertillbehör

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra leken ännu roligare och lekmöjligheterna oändliga.

De populära dockorna från Barbie finns i många varianter med olika hårfärger, utseenden och tillbehör. Den klassiska Barbiedockan lanserades år 1959, är 29 cm hög och har rörliga leder. Barbiedockor bidrar till många roliga timmar fyllda av lek och rollspel för små Barbiefans. Med mängder av olika kläder, tillbehör, fordon, dockhus och möbler är det bara fantasin som sätter gränser för hur rolig leken kan bli.

Barbie är kanske världens bästa rumskamrat och hyresgäst, och ofta är hennes dockhus helt inflyttningsklara. Dockhusen och Barbies Dreamhouse är fullspäckade med detaljer och kommer med både möbler och tillbehör i Barbies favoritfärger och stilar. Inred dockhusen precis som du vill med olika tillbehör, lekset och dockor, och fyll sedan Barbies garderob med kläder och färgglada accessoarer. Barbies Dreamhouse, Barbies Townhouse och Barbies mindre dockhus kommer med allt du behöver för att skapa ett riktigt mysigt hem för just din docka.

Med bilar och fordon speciellt anpassade för Barbie kan hon och hennes vänner ge sig av på spännande resor  och du kan hänga med! Hitta spännande destinationer och låt henne skapa fina minnen tillsammans med Ken och sina vänner. Bilarna, helikoptrarna och de andra fordonen från Barbie är detaljerade med spännande lekmöjligheter och det är helt tydligt att Barbie har varit med och godkänt designen. Barbies fordon är fullspäckade med tillbehör och olika funktioner.

Vårt lågpris: 527:-
I lager
SKU
06227-159
   

Dra på hjemmeferie med Barbie og vennene hennes med dette innholdsrike sommerferie-settet. Bli med Barbie på sykkeltur til parken, eller gjør kule triks på det rosa skateboardet. Utfordre vennene til en Fussballmatch på fotballbordet og se hvem som vinner! Hva med å slappe av i stolen mens du nyter en kald drikke fra kjølebagen og ser på hundene leke i gresset? Man trenger ikke å dra langt for å nyte fritiden litt ekstra. Lekesettet inneholder hele 3 dukker, 2 søte små valper, en turkis sykkel med kurv, et fotballbord, et rosa skateboard med hjelmer, samt en stol og kjølekoffert. Barbiedukkesettet er perfekt til fantasifull og autentisk lek.

Åk på hemester med Barbie och hennes vänner med detta innehållsrika sommarlovspaketet. Följ med Barbie på en cykeltur till parken, eller gör coola tricks på den rosa skateboarden. Utmana dina vänner till en fotbollsmatch vid fotbollsbordet och se vem som vinner! Vad sägs om att koppla av i stolen medan du njuter av en kall drink ur kylväskan och ser hundarna leka i gräset? Du behöver inte åka långt för att njuta lite extra av din fritid. Leksetet innehåller 3 dockor, 2 söta små valpar, en turkos cykel med cykelkorg, ett fotbollsbord, en rosa skateboard med hjälmar, samt en stol och kylväska. Lekset från Barbie är perfekt för fantasifull och autentisk lek.

Innehåller:

  • 3 dockor
  • 2 valpar
  • Cykel och skateboard
  • 2 hjälmar
  • Fotbollsbord
  • Stol
  • Kylväska

Detaljer:

  • Mått docka: ca. 30 cm
  • Ålder: från 3 år
Mer information
ModellGXF32
EAN0887961955217
VarumärkeBarbie
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.