Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

Barbie Skipper Babysitters - lekplats med dockor, rutschkana och sandlåda

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra leken ännu roligare och lekmöjligheterna oändliga.

De populära dockorna från Barbie finns i många varianter med olika hårfärger, utseenden och tillbehör. Den klassiska Barbiedockan lanserades år 1959, är 29 cm hög och har rörliga leder. Barbiedockor bidrar till många roliga timmar fyllda av lek och rollspel för små Barbiefans. Med mängder av olika kläder, tillbehör, fordon, dockhus och möbler är det bara fantasin som sätter gränser för hur rolig leken kan bli.

Barbie är kanske världens bästa rumskamrat och hyresgäst, och ofta är hennes dockhus helt inflyttningsklara. Dockhusen och Barbies Dreamhouse är fullspäckade med detaljer och kommer med både möbler och tillbehör i Barbies favoritfärger och stilar. Inred dockhusen precis som du vill med olika tillbehör, lekset och dockor, och fyll sedan Barbies garderob med kläder och färgglada accessoarer. Barbies Dreamhouse, Barbies Townhouse och Barbies mindre dockhus kommer med allt du behöver för att skapa ett riktigt mysigt hem för just din docka.

Med bilar och fordon speciellt anpassade för Barbie kan hon och hennes vänner ge sig av på spännande resor  och du kan hänga med! Hitta spännande destinationer och låt henne skapa fina minnen tillsammans med Ken och sina vänner. Bilarna, helikoptrarna och de andra fordonen från Barbie är detaljerade med spännande lekmöjligheter och det är helt tydligt att Barbie har varit med och godkänt designen. Barbies fordon är fullspäckade med tillbehör och olika funktioner.

Vårt lågpris: 420:-
I lager
SKU
06205-30
   

Barbie Skipper är barnvakt på lekplatsen och detta Climb 'n Explore-lekset är ett roligt paket som uppmuntrar fantasifullt rollspel och rolig lek. Skipper passar sin lilla systerdotter och hon vill gå till lekplatsen. Docksetet innehåller en behållare med formbar sand (kinetisk sand), och den lilla flickan kan bygga roliga sandslott och figurer med de medföljande formarna.

När hon är färdig med att bygga sandslott vill hon ta med sig Skipper för att leka på lekstativet. Klättra uppför repstegen, eller glid ner för den branta rutschkanan. Se hur snabbt du glider ner! Vad sägs om att spela en omgång luffarschack?

Innehåll:

  • Barbie Skipper docka
  • Liten docka
  • Lekstativ med rutschkana och sandlåda
  • Kinetisk sand
  • Flaska

Detaljer:

  • Mått Skipper: 26 cm (H)
  • Ålder: från 3 år

Mer information
ModellGHV89
EAN887961803587
VarumärkeBarbie
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.