Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Barbie Skipper Babysitters - docka med tält och filt

-49%

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra gör leken extra rolig, möjligheterna är oändliga.

49%
Kampanjpris 75:- Vårt lågpris: 146:- Du sparar: 71,-
I lager
SKU
05205-120
   

Lekset och dockor från Barbie Skipper Babysitters låter barnet utforska sina omvårdande egenskaper som barnvakt. Detta lekset innehåller en docka, ett tält, en filt, ett gosedjur och en flaska. Det passar perfekt när man vill ut och tälta i naturen!

Ta hand om docka, men tappa inte bort gosedjuret - då blir det svårt för dockan att somna när det är läggdags. Leksetet uppmuntrar till kreativ lek och kan gärna kombineras med andra dockor och lekset från Barbie Skipper Babysitters (säljs separat).

Innehåll:

  • Docka
  • Tält
  • Filt
  • Gosedjur
  • Flaska

Detaljer:

  • Rek.ålder: från 3 år.
Mer information
ModellFXG97
EAN887961691153
VarumärkeBarbie
Ålder3-11

Outlet

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.