Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Barbie Skipper Babysitters baby med vagn - gul

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra gör leken extra rolig, möjligheterna är oändliga.

Vårt lågpris: 146:-
Tillfälligt slut
SKU
05205-122

Dockor och lekset från Barbie Skipper Babysitters låter barnen leka ut och hitta på spännande barnvaktsäventyr. Detta lekset består av en bäbisdocka, en vagn, en nappflaska och en liten filt. Leksetet passar perfekt för unga barnvakter som vill ta hand om en liten baby.

Ta hand om dockan, gå promenader med barnvagnen och använd nappflaskan om dockan verkar hungrig. Vagnen kommer med avtagbara delar och bjuder in till kreativ lek. Leksetet kan med fördel kompletteras med Skipper Babysitters-dockor (säljs separat) för ännu fler lekmöjligheter.

Innehåll:

  • Babydocka
  • Vagn
  • Filt
  • Nappflaska

Detaljer:

  • Färg: gul
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
ModellGFC18
EAN887961756838
VarumärkeBarbie
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.