Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Barbie Rainbow Lights Sjöjungfru - docka med ljus

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra gör leken extra rolig, möjligheterna är oändliga.

Vårt lågpris: 357:-
Tillfälligt slut
SKU
02205-161

Plaska runt ordentligt med sjöjungfrun Barbie Rainbow Lights. Se hur stjärtfenan glittrar vackert när du doppar den i vatten. Tryck på dockans halsband för att aktivera ljuseffekterna och doppa sedan dockan i vattnet. Den färgglada ljusshowen börjar automatiskt när stjärtfenan är under vattenytan!

Detaljer:

  • Mått: H29 cm
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
ModellDHC40
EAN887961207651
VarumärkeBarbie
Ålder3-12

Outlet

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.