Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Barbie Princess Adventure - docka och häst med ljud och ljus

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra gör leken extra rolig, möjligheterna är oändliga.

Vårt lågpris: 694:-
I lager
SKU
07206-112
   

Barbie lever livet som en modern prinsessa när hon byter plats med sin generösa dubbelgångare prinsessan Amelia. Med Barbie Princess Adventure får du en Barbie-docka och en vit häst som kommer med en rosa sadel som passar en prinsessa. Barbie har på sig en modern outfit som består av en klänning med en rosa topp och en blå tyllkjol med silverstjärnor. På huvudet bär hon en tiara värdig en prinsessa.

  • Hästen lyser upp och ger ifrån sig ljud när du trycker den på pannan. Den spelar 3 originella låtar från filmen Barbie Princess Adventures.
  • Klappa på hästens mule för att få den att röra på huvudet.
  • Sätt Barbie i sadeln och se hur hästen lyser upp och rör på frambenen.

Låt barnet föreställa sig sina egna kungliga sagor eller återskapa sina favoritstunder från Barbie Princess Adventure.

Detaljer:

  • Batteribehov: 4 x AAA-batterier (demo-batterier ingår)
  • Rek.ålder: från 3 år

OBS! Andra dockor och tillbehör från Barbie Princess Adventure säljs separat

Mer information
ModellGML79
EAN887961857627
VarumärkeBarbie
Ålder3-9
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.