Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Barbie Princess Adventure - docka och häst med ljud och ljus

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra leken ännu roligare och lekmöjligheterna oändliga.

De populära dockorna från Barbie finns i många varianter med olika hårfärger, utseenden och tillbehör. Den klassiska Barbiedockan lanserades år 1959, är 29 cm hög och har rörliga leder. Barbiedockor bidrar till många roliga timmar fyllda av lek och rollspel för små Barbiefans. Med mängder av olika kläder, tillbehör, fordon, dockhus och möbler är det bara fantasin som sätter gränser för hur rolig leken kan bli.

Barbie är kanske världens bästa rumskamrat och hyresgäst, och ofta är hennes dockhus helt inflyttningsklara. Dockhusen och Barbies Dreamhouse är fullspäckade med detaljer och kommer med både möbler och tillbehör i Barbies favoritfärger och stilar. Inred dockhusen precis som du vill med olika tillbehör, lekset och dockor, och fyll sedan Barbies garderob med kläder och färgglada accessoarer. Barbies Dreamhouse, Barbies Townhouse och Barbies mindre dockhus kommer med allt du behöver för att skapa ett riktigt mysigt hem för just din docka.

Med bilar och fordon speciellt anpassade för Barbie kan hon och hennes vänner ge sig av på spännande resor  och du kan hänga med! Hitta spännande destinationer och låt henne skapa fina minnen tillsammans med Ken och sina vänner. Bilarna, helikoptrarna och de andra fordonen från Barbie är detaljerade med spännande lekmöjligheter och det är helt tydligt att Barbie har varit med och godkänt designen. Barbies fordon är fullspäckade med tillbehör och olika funktioner.

Vårt lågpris: 736:-
I lager
SKU
07206-112
   

Barbie upplever hur livet som en modern prinsessa är när hon byter plats med sin dubbelgångare, prinsessan Amelia. Med dockan Barbie Barbie Adventure får du en Barbiedocka och en vit häst med en rosa sadel och långt blont hår. Hästen har över 25 ljus- och ljudkombinationer, där den spelar 3 originallåtar från filmen "Barbie Princess Adventure". Tryck på hästens huvud under diademet för att se hovarna, tiaran och huvudbonaden tändas när det rör huvudet. Tryck på knappen igen för att kunna se en magisk ljusshow, spela en låt och se den dansa och njuta till låten.

Barbiedockan har rörliga knän så att hon kan rida, sätta dockan i den rosa sadeln och sätta fötterna i bågarna och se henne galoppera iväg. Dockan är klädd i en blå prinsesskjol, en gnistrande rosa topp, stövlar och en tiara.

  • Hästen har över 25 ljus- och ljudkombinationer, där den spelar 3 originallåtar från filmen "Barbie Princess Adventure".
  • Hästen kan flytta huvudet upp och ner.
  • Sätt Barbie i sadeln så hästen tänds och dansar med benen.

Innehåller:

  • 1 Barbie docka
  • 1 häst

Detaljer:

  • Mått docka: 30 cm (H)
  • Batterikrav: 4 x AAA -batterier (ingår)
  • Rek ålder: från 3 år

Obs: Andra dockor och uppsättningar från Barbie Princess Adventure säljs separat

Mer information
ModellGML79
EAN887961857627
VarumärkeBarbie
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.