Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

Barbie och scooter - docka med hjälm och rosa moped - 30 cm

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra leken ännu roligare och lekmöjligheterna oändliga.

De populära dockorna från Barbie finns i många varianter med olika hårfärger, utseenden och tillbehör. Den klassiska Barbiedockan lanserades år 1959, är 29 cm hög och har rörliga leder. Barbiedockor bidrar till många roliga timmar fyllda av lek och rollspel för små Barbiefans. Med mängder av olika kläder, tillbehör, fordon, dockhus och möbler är det bara fantasin som sätter gränser för hur rolig leken kan bli.

Barbie är kanske världens bästa rumskamrat och hyresgäst, och ofta är hennes dockhus helt inflyttningsklara. Dockhusen och Barbies Dreamhouse är fullspäckade med detaljer och kommer med både möbler och tillbehör i Barbies favoritfärger och stilar. Inred dockhusen precis som du vill med olika tillbehör, lekset och dockor, och fyll sedan Barbies garderob med kläder och färgglada accessoarer. Barbies Dreamhouse, Barbies Townhouse och Barbies mindre dockhus kommer med allt du behöver för att skapa ett riktigt mysigt hem för just din docka.

Med bilar och fordon speciellt anpassade för Barbie kan hon och hennes vänner ge sig av på spännande resor  och du kan hänga med! Hitta spännande destinationer och låt henne skapa fina minnen tillsammans med Ken och sina vänner. Bilarna, helikoptrarna och de andra fordonen från Barbie är detaljerade med spännande lekmöjligheter och det är helt tydligt att Barbie har varit med och godkänt designen. Barbies fordon är fullspäckade med tillbehör och olika funktioner.

Vårt lågpris: 258:-
I lager
SKU
08195-26
   

Barbie ska på en resa, och självklart använder hon sin rosa moped. Den rosa hjälmen matchar fordonet och det råder ingen tvekan om att Barbie är modemedveten! Dockan har långt blont hår och bär en jumpsuit med ett snyggt blått tryck och vita sneakers.

Fäst dockan till bågen på sätet och hon kan köra långa resor helt tryggt och säkert. Säkerheten först! Det finns också en korg på mopedens baksida så att Barbie kan förvara väskor och tillhörigheter under körning. Mopeden har rullande hjul, bara lossa silverstödet och vi kan önska henne en fin åktur!

Innehåller:

  • Barbiedocka
  • Scooter
  • Hjälm

Detaljer:

  • Mått docka: ca 29 cm
  • Förp.mått: L31 x B10 x H29 cm 
  • Ålder: från 3 år
Mer information
ModellGBK85
EAN887961716962
VarumärkeBarbie
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.