Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Barbie och hennes moped

-30%

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra leken ännu roligare och lekmöjligheterna oändliga.

30%
Kampanjpris 249,20 Vårt lågpris: 356:- Du sparar: 107,-
I lager
SKU
08195-26
   

Barbie ska på en resa, och självklart använder hon sin rosa moped. Den rosa hjälmen matchar fordonet och det råder ingen tvekan om att Barbie är modemedveten! Dockan har långt blont hår och bär en jumpsuit med ett snyggt blått tryck och vita sneakers.

Fäst dockan till bågen på sätet och hon kan köra långa resor helt tryggt och säkert. Säkerheten först! Det finns också en korg på mopedens baksida så att Barbie kan förvara väskor och tillhörigheter under körning. Mopeden har rullande hjul, bara lossa silverstödet och vi kan önska henne en fin åktur!

Innehåll:

  • Barbiedocka
  • Scooter
  • Hjälm

Detaljer:

  • Höjd Barbie: ca 29 cm
  • Förp.mått: L31 x B10 x H29 cm 
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
ModellGBK85
EAN887961716962
VarumärkeBarbie
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.