Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Barbie Malibu Townhouse Dockhus med 3 våningar - DLY32

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra gör leken extra rolig, möjligheterna är oändliga.

Vårt lågpris: 1 097:-
I lager
SKU
22309
   

Barbie Malibu Townhouse är ett dockhus i plast med tre våningar som bjuder på fantastiska lekmöjligheter för barnen. Den härliga dekoren och de spännande tillbehören gör att fantasin och kreativiteten kan flöda fritt. Låt dockorna ta hissen mellan våningarna för att sola på den vackra takterassen innan det är dags för ett bad i det moderna badkaret. Dockhuset består av fyra inredda rum och du hittar bland annat ett kök, sovrum och badrum i det Barbieinspirerade leksetet.

Dockhuset från Barbie passar in perfekt i barnrummet och underhåller barnen i många timmar.

Detaljer:

  • Dockhuset kommer med hiss
  • Takterassen kommer med parasoll
  • Leksetet kommer med möbler och tillbehör 
  • Består av ett kök, sovrum, badrum, takterass och ett vardagsrum
  • Rek.ålder: från 3 år

OBS! Dockorna på bilderna medföljer ej. Säljs separat.

Mer information
ModellDLY32
EAN887961272079
VarumärkeBarbie
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.