Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Spana in våra BLACK DEALS

Barbie Made to Move Doll - neon

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra gör leken extra rolig, möjligheterna är oändliga.

Vårt lågpris: 284:-
I lager
SKU
05205-66
   

Barbie är alltid på språng, och nu kan hon röra sig på ännu fler sätt än tidigare! Med Barbie Made to Move kan du göra nästan vad som helst. Låt kreativiteten flöda fritt och hitta på fantastiska äventyr tillsammans med dockan som kan röra sig nästan precis som dig.

Utför verklighetstrogna rörelser och posera din docka i många nya positioner som tidigare var omöjliga. Dockorna i serien Made to Move kommer med hela 22 leder bland annat i nacken, överarmarna, handlederna, överkroppen, höfterna och på andra ställen i kroppen.

Barbie Made to Move är alltid fashionabel och kommer klädd i ett par svarta leggings och en neonfärgad topp.

Innehåll:

  • Barbie
  • Leggings
  • T-shirt

Detaljer:

  • Färg: neon
  • 22 poserbara leder
  • Mått: H29 cm
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
ModellDHL83
EAN887961216196
VarumärkeBarbie
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.