Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Barbie Ken Karriärdocka - tandläkare

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra gör leken extra rolig, möjligheterna är oändliga.

Vårt lågpris: 174:-
I lager
SKU
05205-76
   

Häng med till tandläkarkliniken och utforska hur det är att jobba som tandläkare. Barbie GJL66 innehåller Barbiedockan Ken, dockkläder, en tandkrämstub och en tandborste. Hjälp Ken att behandla sina patienter på kliniken, det är jätteviktigt att borsta tänderna!

Karriärdockorna från Barbie inspirerar barnen att drömma stort och sikta mot stjärnorna. Varje docka kan uppnå sina karriärmål med hjälp av tillbehören som ingår. Vilken karriär drömmer du om?

Innehåll:

  • Ken
  • Dockläder
  • Tandkrämstub
  • Tandborste

Detaljer:

  • Mått: H29 cm
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
ModellGJL66
EAN887961813654
VarumärkeBarbie
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.